Zwróćcie uwagę na to, jak większość nauczycieli w przymusowych, państwowych szkołach traktuje uczniów (szczególnie takich, którzy są od nich inteligentniejsi i nie lubią systemu "zakuć, zdać, zapomnieć"). Socjalni tyle gadają o "godności" - a to jest właśnie jedno z większych pogwałceń owej "godności", jakie mogę sobie wyobrazić.
Promuje się przywiązywanie dużej wagi do kompletnych pierdół, pomija się rzeczy istotne. Absolwenci nie rozumieją ewolucji, nie rozumieją ekonomii wolnorynkowej; ale doskonale wiedzą, dlaczego demokracja zajebistą jest, a patriotą należy być. Kurwa.
Rada na państwowy system "edukacji": wysadzić, zaorać, posypać solą.
Notabene, ostatnio zajebiście mnie wkurwia technikum ekonomiczne im. Oskara Langego. Miałem nieszczęście niedawno obok niego przechodzić, to paskudztwo zatruwa obecnością centrum miasta ! Jak widzę mordę Langego, to mi się rzygać chce.
Jak sobie wyobrażam, co państwowi nauczają w szkole o takim patronie, to... *słychać wściekły warkot*
http://pl.wikipedia.org/wiki/Oskar_Lange
Promuje się przywiązywanie dużej wagi do kompletnych pierdół, pomija się rzeczy istotne. Absolwenci nie rozumieją ewolucji, nie rozumieją ekonomii wolnorynkowej; ale doskonale wiedzą, dlaczego demokracja zajebistą jest, a patriotą należy być. Kurwa.
Rada na państwowy system "edukacji": wysadzić, zaorać, posypać solą.
Notabene, ostatnio zajebiście mnie wkurwia technikum ekonomiczne im. Oskara Langego. Miałem nieszczęście niedawno obok niego przechodzić, to paskudztwo zatruwa obecnością centrum miasta ! Jak widzę mordę Langego, to mi się rzygać chce.
Jak sobie wyobrażam, co państwowi nauczają w szkole o takim patronie, to... *słychać wściekły warkot*
http://pl.wikipedia.org/wiki/Oskar_Lange
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.