Cytat:od trawki czy alkoholu człowiek uzależnia się latami od takiego browna może już za pierwszym razem.
Mam rodzinkę w Siemiatyczach...
Jest to pierdolona helupiarska mieścina i może dla tego nienawidzę tego pierdolonego Browna.
Co roku (dosłownie) widzę nowych znajomych np. z dzieciństwa którzy zamienili się w pieprzone zombi.
W środę był pogrzeb jednego z nich, wyszedł z ośrodka i na jeden dzień wrócił do Siemiatycz (na wesele).
Nie wiem czy ktoś go namówił czy sam pomyślał ze nic mu się nie stanie skoro tylko jeden dzień będzie w Siemiatyczach ale zajebał i był to ten jeden raz "za dużo"...
Cytat:Co do legalizacji,to nie wiem czy macie świadomość ale najbardziej przeciwni jej są...dilerzy,wiedzą że teraz mogą sobie dyktować ceny jakie chcą za nawet najbardziej nędzny i wymieszany z tytoniem susz.Gdyby zalegalizować trawke u nas straciliby poważne źródło dochodu,bo każdy gówniarz wolałby pójść do takie cofee shopu po sprawdzony towar niż kupować u podejrzanych typów.
Dokładnie, już o tym tutaj pisałem

A kiedy dla dilerów trawka nie będzie już opłacalnym towarem to zaczną sprzedawać inne bardziej dochodowe drugi.
Wystarczy zajechać do Bredy czy nawet Amsterdamu (chociaż w stolicy nie miałem takiej sytuacji) ale w Bredzie nawet nie zliczę ile razy ktoś do mnie podchodził i mówił "cocaine, cocaine ??"
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz