Ja zaznaczyłem nie, wg. mnie wszelkie zioła/proszki, które zawierają szkodliwe i działające na psychikę, powodujące uzależnienie substancje, powinny być zakazane, za wyjątkiem celów medycznych. Możecie mnie także bić, ale w związku z tym jestem także za zdelegalizowaniem (nierealnym w dzisiejszych czasach) wszelkich wyrobów tytoniowych. Powinno się zaostrzyć kontrolę na wschodnich granicach przed napływem tych nikomu nie potrzebnych produktów. Muszę także zaznaczyć, że te delegalizacje itp. muszą być wewnątrzunijne. Odpowiednia ochrona w portach lotniczych/morskich, na granicach zastopowała by ten problem.
TYLKO w jednej sytuacji byłbym za zalegalizowaniem marihuany: Wprowadzenie potężnego podatku akcyzowego, 200-300% wartości produktu. Ów towar byłby przewożony w specjalnie oznakowanych transportach, a kary za nielegalny przemyt/dystrybucję powinny być sporo ostrzejsze. Ogólnie jestem za sporym zaostrzeniem prawa karnego.
TYLKO w jednej sytuacji byłbym za zalegalizowaniem marihuany: Wprowadzenie potężnego podatku akcyzowego, 200-300% wartości produktu. Ów towar byłby przewożony w specjalnie oznakowanych transportach, a kary za nielegalny przemyt/dystrybucję powinny być sporo ostrzejsze. Ogólnie jestem za sporym zaostrzeniem prawa karnego.
![[Obrazek: ukiephotolead.jpg]](http://img155.imageshack.us/img155/6458/ukiephotolead.jpg)
[b]United Europe, rise up!
[/b]