Kod:
Powinno się zaostrzyć kontrolę na wschodnich granicach przed napływem tych nikomu nie potrzebnych produktów.Dlaczego niepotrzebnych produktów? Może lubię sobie przyjarać i być na haju? Jakim prawem chcesz ograniczać moją wolność? Mam prawo sobie brać co chcę, gdzie chcę i kiedy chcę. To moje nie Twoje życie.
Kod:
TYLKO w jednej sytuacji byłbym za zalegalizowaniem marihuany: Wprowadzenie potężnego podatku akcyzowego, 200-300% wartości produktu.Jeśli myślisz, że po legalizacji jakiegokolwiek narkotyku jego obrót na czarnym rynku ustaje? Niestety, mylisz się. Takich transakcji dokonywało się kiedyś, dokonuje się teraz i będzie się dokonywać cały czas.
Kod:
I wszyscy wiedzą, że dzisiejszą marihuanę faszeruje się różnymi innymi narkotykami, np. kokainą, amfetaminą.Zwykłe legendy. Gówno zawsze można dostać, ale zazwyczaj nie dodaje się tego typu specyfików.
Kod:
Dziś jest to kilkadziesiąt procent + dodatki innych, mocniejszych narkotyków.Ha, w Polce, na każdym rogu. Takie wyjebanie genetycznie zielsko to możesz spotkać na Cannabis Cup w Amsterdamie a nie w "swojej domowej doniczce".