Ja tylko tutaj piszę jakie mam poglądy na dany temat. To, że nie jestem libertarianinem, nie znaczy że jestem gorszy od Ciebie. Mam takie poglądy na dany temat, mam prawo się wypowiadać, a teksty typu ''odpieprz się'', bo mam inne zdanie na ten temat, są chyba nie w porządku. Fanatyzm ideologiczny nie jest na miejscu.
A to co pisałem o tych wszelakich nawozach, opieram na badaniach naukowców dotyczących narkotyków, w tym marihuany. Jestem przeciwko wszelkim substancjom psychoaktywnym, uważam je za całkowicie zbędne dla społeczeństwa. Jedyne możliwe zastosowanie dla nich to medycyna, takie jest moje zdanie. Tak więc szanowny obywatelu nie atakuj mnie za to że mam inne poglądy na ten temat.
A to co pisałem o tych wszelakich nawozach, opieram na badaniach naukowców dotyczących narkotyków, w tym marihuany. Jestem przeciwko wszelkim substancjom psychoaktywnym, uważam je za całkowicie zbędne dla społeczeństwa. Jedyne możliwe zastosowanie dla nich to medycyna, takie jest moje zdanie. Tak więc szanowny obywatelu nie atakuj mnie za to że mam inne poglądy na ten temat.
![[Obrazek: ukiephotolead.jpg]](http://img155.imageshack.us/img155/6458/ukiephotolead.jpg)
[b]United Europe, rise up!
[/b]