Sajid napisał(a):Wszystkim idealistom libertarianom przypominam iż poprzez uprawianie nierządu np. w okolicach dróg krajowych mogą uniknąć wrednych państwowych macek w postaci skarbówki. Myślę, że prawdziwy libertarianin da przykład w imię wolności.
Niestety, jestem heteroseksualnym mężczyzną.
Gdyby były chętne kobiety na moje usługi to ok, ale chyba takich nie ma

Dziewczynom owszem, polecam prostytucję, ale niech pamiętają:
- bardziej się opłaca wyrywać wiceprezesów i przyjmować w apartamencie niż na jakiś drogach krajowych (jaka inteligentna dziwka daje dupy kierowcom ciężarówek, skoro nadziani kolesie zapłacą dziesięć razy więcej, jeżeli się wokół nich umiejętnie zakręcić ?).
- związane z powyższym punktem: najbardziej się opłaca aktywnie szukać nadzianej klienteli (dowiedzieć się w jakim lokalu bywa syn prezesa X; no i spróbować się połasić),
- oszczędzać i jeszcze raz oszczędzać. Większość div wydaje kasę na pierdoły i zostaje z niczym. Rozsądna osoba inwestuje - jak nie wie w co, to chociaż w złoto, ziemię i nieruchomości.
Oprócz tego należy oczywiście wesprzeć ruch wolnościowy, libertariański (ale to już tylko mój pogląd ideologiczny). Jeżeli ktoś (nie tylko libertariańska diva
) ma wątpliwości na jaką wolnościową inicjatywę rzucić dotacją, to służę radą
(via pw chociażby ;p )
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.