To mnie bardzo rozśmieszyło:
:lol2::lol2::lol2:
Kiedyś w wątku o "Płód a dziecko" nazwałem Śmierć Szczurów (ówczesnego Socjopatę) oszołomem.
Niniejszym, chciałbym z całego serca przeprosić wszystkich oszołomów.
NotInPortland napisał(a):prof. dr hab. n. med. Krystyna Kubicka, prof. dr hab. n. med. Wanda Kawalec; "Pediatria"
Wydawnictwo Lekarskie PZWL 2006, tom I, wydanie III
s.1
Cytat:PODSTAWOWE POJĘCIA
Rozwój - proces ukierunkowanych zmian, w którym dany obiekt przechodzi przez kolejne etapy przemian, od stanów prostszych, mniej doskonałych, do bardziej złożonych, doskonalszych (pod określonym względem).
Rozwój osobniczy (ontogenetyczny, ontogeneza) - proces przemian morfologicznych, fizjologicznych, psychicznych w ciągu całego życia człowieka - od zapłodnienia komórki jajowej przez plemnik aż do śmierci.
Śmierć Szczurów napisał(a):A w rzeczonych fragmentach nigdzie nie pojawia się stwierdzenie, że zygota czy płód są organizmem czy człowiekiem.
:lol2::lol2::lol2:
Kiedyś w wątku o "Płód a dziecko" nazwałem Śmierć Szczurów (ówczesnego Socjopatę) oszołomem.
Niniejszym, chciałbym z całego serca przeprosić wszystkich oszołomów.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!