Śmierć Szczurów napisał(a):Odpowiedziałem. Jeśli negujesz fakt, że w Polsce są dokonywane transplantacje, to szkoda gadać z kimś oderwanym od rzeczywistości.Czemu ty zawsze musisz pisać? "mam rozumieć, że twierdzisz", "skoro negujesz..." Dziwny sposób prowadzenia dyskusji. Wygląda to bowiem tak jakby stan odwrotny (brak negacji) wpływał na korzyść twojej tezy lub niekorzyść mojej. Przy czym człowiek nawet nie napisał, że coś neguje, itp.
To praktyka prawnicza was tego uczy czy już studia?
Zatem musimy zrobić to samo co wcześniej. Konkretnie i na temat powiedz mi co twoje kolejne próby stworzenia offtopa mają na celu pokazać i jaki mają związek z moimi słowami.
Śmierć Szczurów napisał(a):To jest pośrednik, a nie odbiorca. A rzeczywistość nadal przeczy tezie, że jak coś jest legalne to przestępcy się na to rzucają...:roll:A jak coś komuś sprzedajesz i na rynku ten ktoś jest pośrednikiem to jak go nazywasz? :roll: Dla ciebie jest on twoim odbiorcą.
Rzeczywistość faktycznie temu przeczy. Ja też temu przeczę, wkońcu mówię o procederze nielegalnym, legalność obrotu jest jedynie czynnikiem wpływającym korzystnie na ten proceder.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN