FlauFly napisał(a):Chłopak między sezonami trochę podrosnął, jak go zobaczyłem po raz pierwszy, aż się nieco zdziwiłem.
No ale to jest kicha akurat :/ W ogóle Arya się jakoś roztyła strasznie, nie wiem co oni z tymi dziećmi robili. Ten sezon musieli kręcić wiekami.
Cytat:Pojawiły się wokół niego interesujące, przynajmniej dla mnie, postacie wraz z ciekawie zapowiadającym się wątkiem. Od razu zresztą polubiłem te postaci, nie wiem dlaczego. Ogólnie widać, że magia i niezwykłości, jakkolwiek to nazwać, coraz mocniej będą zaznaczały się na świecie przedstawionym.
Sposób wprowadzenia tych postaci był krzywdząco głupi dla fanów książek. Kolejna kicha niestety.
Cytat:Na dodatek, w pełni zgadzam się z tym towarzyszem Robba, który uznał, że przegrał tę wojnę wraz ze swym ślubem. Nie czytałem książek, ale mogę się tylko domyślać, że Ci co czytali, uśmiechają się pod nosem z powodu tej okrutnej prawdy.
To był Lord Karstark.
Ja bym jeszcze ponarzekał na Ramsaya Boltona, który wygląda jak przygłup. Ramsay Bolton nie był przygłupem. Ramsay Bolton był człowiekiem zimnym, bezwzględnym, rozmiłowanym w cudzym cierpieniu. Był psychopatą, ale głupi nie był. Ciekaw byłem jakiego aktora wybiorą do tej roli. Nie potrafię sobie wyobrazić twarzy kogoś takiego jak on.