szyms napisał(a):Wlasnie w tym rzecz ze tak nie jest. Marihuana nie powoduje ZADNYCH zwidow , halucynacji ... moze powodowac , zmeczenie, usypianie lub wiele innych sytuacji ale nie zadne halucogenne. W tym problem ze wiekszosc ludzi mysli ze bedzie miec 'super jazde' jak zapali i sami sobie cos wkrecaja az wkoncu sami zaczynaja w to wierzyc zapominajac ze sami to sobie wkrecili.
Gdy mówiłem o wkrecaniu nie mówiłem o halucynacjach. Chodziło mi o stan lękowy. nagle poczuł, że jest jakieś zagrożenie dla neigo i zaczał uciekać. Od wszystkich ktorzy palą trawe słyszałem o tych "wkretach". Trawa robi taką sieczkie z psychiki że nei jest się sobą.
http://tiny.pl/m7j2 napisał(a):Przy większych dawkach:
* mogą się pojawić stany lękowe
* zaburzenia pamięci
* duża dawka marihuany, zwłaszcza zażyta doustnie, wywołuje stan delirium, z nieodłącznym poczuciem chaosu, halucynacjami i przywidzeniami
Cytat:Aczkolwiek uwazam ze legalizacja zlikwidowalaby chociaz czesciow czarny rynek i uratowala w pewnej czesci zdrowie lduzi ktorzy i tak sprobuja.A ja jestem za tym, żeby w ogóle odciąc społeczeństwo od wszelkich gówien.
szyms napisał(a):A co do roszty , to prawde mowiac troche mnie przekonaly Twoje argumenty sinner.
Mephisto napisał(a):uklony dla sinnera,calkowicie sie z nim zgadzam.nie legalizowacCiesze się niezmiernie. :wink: