sinner napisał(a):Wielki argument. Że ty nei słyszałeś. A ja słyszałem wiele razy. A mówiłem Ci zę gadałe m z kolosiem który spryskiwał trawe muchozolem. To nie jakas głupia gadka.
A to niby lepszy argument? Ja też słyszałem od kolesi z tej branży, że niczym nie podlewają zielska.
Cytat:Tylko trawe wzbogaca sie różnymi sybstancjami. No i te badani ze trawa nie szkodzi były robione na tej trawie ktora rosnie naturalnie. Teraz te wychodowane "rakiety" nie były badane. Są faszerowane różnymi śmieciami tylko zeby faza była lepsza.
Owszem, wzbogacają ją dilerzy, ale głównie po to, żeby osoba paląca się uzależniła i przeszła na cięższe narkotyki. A badania prowadzone są do tej pory, więc myślę, że te "mocniejsze" odmiany też są sprawdzane.
Cytat:Budapren też jest dostepny w kazdym sklepie. Nitk nie zabroni Ci go wachać.
I właśnie o to mi chodzi. Tylko że butaprenu używa się głównie w innych celach, a bieluń jest rośliną ogrodową. Dlaczego więc marycha nie może być sadzona legalnie w ogródkach, chociaż jest mniej szkodliwa od bielunia.
Cytat:Inaczje uzależnia. Ale UZALEżNIA! Ale po przepaleniu możesz zrobić coś takeigo że sie zabijesz. Po trawie można sobie coś wkręcić. Znam kolesi ktory palili trawe tylko, juz jakis czas. Raz jeden podczas palenia coś sobie wkrecił że ktoś go goni i wyskoczył z pierwszego piętra.
Mi chodziło o to, że od samego przepalenia się ziołem nie umrzesz, a od przedawkowania hery i przepicia się spirytusem tak. Co innego jak ktoś sobie coś wkręci i przez to zginie. Ja, jak jeszcze paliłem też sobie wkręciłem pewną myśl. Myśl, że każdy policjant lub strażnik miejski mnie ściga za to, że mam przy sobie fifkę/zioło. Byłem pewny, że oni wiedzą o tym co mam w kieszeni i że zaraz mnie zgarną. Nie raz na sam ich widok zawracałem żeby do nich nie podchodzić. Ale na szczęście przeszło mi po jakimś czasie
Cytat:Pokazuej jak głupi jest to argument. Debil jadacy 200 km/h ktory udeży w drzewo te nikomu nie zaszkodzi. może zdjejmijmy ograncizenia prędkości.
Ale może komuś przypadkiem zaszkodzić. Może kogoś stuknąć i zabić. A ten co pali zioło, od samego palenia nikogo nie zabije. Co innego jak mu się coś ubzdura i ze strachu kogoś np. zadźga nożem.
szyms napisał(a):Moge Cie zapewnic ze to nie jest wymyslone i wiem ze sojego otoczenia ze trawa jest maczana w roznych specyfikach aby je wzmocnic. W koncu czym jest skun ? A nie powiesz mi ze nie jest dostepny.
Ale nikt normalny nie będzie moczył topy lub liści w domestosie, jak to wczeniej napisałeś. Dodawać czegoś, to niektórzy dodają, ale na pewno nie domestosu. Są też najróżniejsze odmiany marihuany, o różnych ilościach THC, których nie trzeba niczym wzmacniać aby się najarać.
Zresztą sprawdź sobie sam tu - http://www.narkus.pl/index.php