Athei Overlord napisał(a):Wlasciciel - przed sadem ?
Właściciel - przed sądem, natomiast szpital straciłby sporo klientów (nawet, gdyby właściciel proces wygrał - tak to już jest, że choć prawnie rzecz biorąc człowiek jest niewinny dopóki nie udowodni mu się winy, to klienci raczej woleliby z usług takiego szpitala nie korzystać zbyt często).
Athei Overlord napisał(a):Dzisiaj firma jest, a jutro jej szef siedzi na Kajmanach.
Ale szpital nie działa, proceder jest skończony, reputacja szefa w kraju mocno nadwyrężona (delikatnie mówiąc).
Athei Overlord napisał(a):W prywatnej jednostce co najwyzej sekretarka,
Prędzej już osoby korzystające z jego usług.
Athei Overlord napisał(a):Rozumiem, ze gdyby sluzba zdrowia byla prywatna, to pomoglbys potrzebujacym ?
Pomógłbym, chociaż na pewno nie jakimiś dużymi kwotami.
Athei Overlord napisał(a):Oczekuje jednakze, ze do oswiadczenia DOLACZYSZ zdanie o tresci nastepujacej: [...]
Nic nie dołączam. To akurat trochę egoistyczne, owszem.
Athei Overlord napisał(a):"sprzeciwiam sie transplantacji moich narzadow osobie, ktora nie wyrazila zgody na oddanie swoich narzadow po smierci".
Nie wiem, czy taki dopisek ma moc prawną.
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.