@Neuro
Odpowiednio - Harcerz Lazlo i bodajże Chowder. Oglądałem to pierwsze, jak byłem mały i nie narzekałem (choć z perspektywy czasu rzeczywiście strasznie głupie to było
). Na to drugie byłem już za stary.
Ogólnie, Cartoon Network strasznie się skiepściło. Brakuje im takich hitów jak chociażby Laboratorium Dextera, czy Johnny Bravo. Za młodu rozkoszowałem się tymi produkcjami
EDIT: Po dłuższym zastanowieniu, myślę że jest jedna rzecz, dla której HL warto obejrzeć - postać drużynowego Lumpusa to znakomite studium kryzysu wieku średniego.
Odpowiednio - Harcerz Lazlo i bodajże Chowder. Oglądałem to pierwsze, jak byłem mały i nie narzekałem (choć z perspektywy czasu rzeczywiście strasznie głupie to było
). Na to drugie byłem już za stary.Ogólnie, Cartoon Network strasznie się skiepściło. Brakuje im takich hitów jak chociażby Laboratorium Dextera, czy Johnny Bravo. Za młodu rozkoszowałem się tymi produkcjami

EDIT: Po dłuższym zastanowieniu, myślę że jest jedna rzecz, dla której HL warto obejrzeć - postać drużynowego Lumpusa to znakomite studium kryzysu wieku średniego.
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]