Kilgore Trout napisał(a):Kid A mam cie za fajnego zioma wiec licze ze zmienisz zdanie Very Happy Choc oczywiscie nie musisz ale! Powiniens byc ZA wlasnie dlatego ze szanujesz wolnosc innych ludzi do decydowania o sobie i nie tolerujesz myslenia czysto totalitarnego. W sensie - my (wladza) wiemy co dla was (poddani) jest dobre a jak sie nie zgadzacie to jestescie przestepcami nie lepszymi od gwalcicieli. Macie byc tym i tym, macie lubic to i to, macie myslec tak i tak. Marcinowi sie to widocznie podoba. A ze sam nie pali to wsciekly jest ze inni pala i sie dobrze bawia przy tym wiec chcialby ich wszystkich pozamykac. (dla ich dobra pewnie) To taka klasycznie polska chyba zawisc. Sad
Ale ty? Sad
Gdybyś spytał jakieś dwa miechy temu gadalibyśmy jak ziom z ziomem :]
Jak ktoś chce palić to niech pali mnie to.. wali krótko mówiąc, sparzyłem się i nie bede dochodził prawdy czy marihuana to może powoduje raka czy też nie.. czy są po niej nagłe zawały (nagłe z gony) czy to nie po niej a jakiś doktór z wielkiego miasta sie pomylił.. Rozmowy zioma z nie-ziomem to jak rozmowa ślepego z głuchym. Jeden chce palić i właściwie nie wiadomo czy chce bo chce czy chce bo przyjemniej jest chcieć, a ideologie 'mam otwarty umysł' 'jestem liberalny' to sobie można gładko zfabrykować (nie że sam tego nie robie
) Co tak wszyscy z tą marihuaną, są przecież przyjemniejsze rzeczy? Zycie nie sprawia wam przyjemności? (albo sprawia za mało?
) Jątrzenie tego problemu jest raczej jałowe. Każdy jest jak beton tak naprawde, niema co sobie mamić oczu złudzeniami... :]'Polska zawiść' to brzmi już niemal jak 'wolna miłość'..

Staram się byc fajnym ziomem ciesze się że ktoś to zauważa. 8-)
Niech wszyscy wyluzują i zapalą ziółko, wtedy zaczniemy dochodzić prawdy!!
:mrgreen: (żartuje jeśli ktoś nie zrozumiał
)
Świat rzeczywisty jest o wiele mniejszy niż świat wyobraźni.