DziadBorowy napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że socjalizm przypomina mi kreacjonizm. Napisałem, że ci studenci używają podobnych argumentów jak zwolennicy kreacjonizmu w szkołach.Dodałbym, używają podobnych argumentów, jak zwolennicy wielu doktryn, które są dyskryminowane.
Cytat:Skoro teoria Marksa bazuje na błędnym założeniu laborystycznej wartości pracy oznacza to, że też jest błędna.Należałoby te konkretne błędy wykazać. Z drugiej strony dyskryminacja nie dotyczy jedynie Marksa, ale również Keynesa.
Cytat:Proszę wskazać dzięki jakim konkretnie liberalnym reformą nie będziemy mieli emerytury?Reforma ubezpieczeń społecznych w Polsce, 1999 rok.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL