Neuromanta napisał(a):Ja nie chcą ludowych mądrości tylko jakieś mierzalne dane. Nie ma pracy bo są rzucane kłody pod nogi tym, którzy te miejsca pracy tworzą:Zakładając, że jest tak jak pisze Forsal, czy inne Centrum Adama Smitha (czyli związki zawodowe pracodawców). Czy to upoważnia przedsiębiorców do łamania praw pracowniczych?
http://forsal.pl/artykuly/743562,debata-...entow.html
Cytat:Czyli jest tak jak mówiłem. Z marginesu robisz regułę. No chyba ze wreszcie poza opiniami przedstawisz jaka jest faktyczna skala procederu...Nie chcesz widzieć, albo zaakceptować pewnych rzeczy, to nie. Żyj po swojemu.
Przedsiębiorcy nie płacą pensji
W rankingu notowane są firmy, które w 2010 r. osiągnęły przychody w przedziale od 3 mln zł do 200 mln zł i od tego czasu nie tylko nie wykazują strat, ale też systematycznie zwiększają swoje obroty
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL