Constal napisał(a):No i bardzo szkoda że nie dodał.
A to nie wszystko- Ukraina poprosiła Polske o wsparcie finansowe. Ja nie mam nic przeciwko temu,ale w zastaw poprosimy o obwody lwowski,Tarnopolski,Iwanofrankowski
Bo tak w ogóle powinniśmy wykorzystać sytuację i wysłać tam nasze wojska i przywrócić do macierzy Lwów i Kijów. A jeżeli nie to przynajmniej pomachać sobie trochę szabelką i pokrzyczeć jacy to Ukraińcy niedobrzy. Srał pies to co nam się opłaca a co nie - koridanowszczyznę czas zacząć aby tradycji stało się za dość
Cytat:Jakie na przykład?Jak np. ten powyższy obrazek. Albo to, że spora część osób oburzających się na Wyborczą o sposób przedstawiania Marszów Niepodległości stosuje te same metody co ona opisując sytuację na Ukrainie. Zwolennicy Wyborczej z kolei zupełnie nie widzą ukraińskich "faszystów"
Cytat:Jak banderowcy to Żydzi to ja jestem adwentysta dnia siódmego
Nie. Żydzi za pomocą MFW, który kontrolują sprowokowali Banderowców do wywołania zamieszek a teraz odbiorą nam Przemyśl (tylko nie wiem czy Żydzi go odbiorą czy Banderowcy) <-- to takie streszczenie z artykułów z tytułami "o czym nie piszą główne media"
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"