Socjopapa napisał(a):Ja przede wszystkim jestem mężczyzną, a nie kobietą - ja nie mam żadnych problemów z identyfikacją płciową.Buraku, to ty masz kłopoty z prawidłową pisownią, czytaj w jakiej osobie piszesz do mnie. Specjalnie to napisałem i dało efekt, zauważyłeś wreszcie co się pisze. Szkoda tylko, że partaczysz intelektualnie, to co miałem do powiedzenia w sprawie powyższej.
Ja pierdolę. Wiesz w ogóle co oznaczają słowa, których używasz? Co to jest analogia via coś tam?:8O: I co ma porównywanie obecnej sytuacji do sytuacji sprzed wybuchu II WŚ (bo domyślam się, że o to Ci chodziło, ale nie umiesz tego napisać) do dyskusji o obecnej doktrynie wojennej?:wall:
A propos-jak będziesz odróżniał Tu-122 od Tu-154, i funkcje nowoczesnej broni pancernej na współczesnym polu walki, i jeszcze kilka rzeczy, to się zgłoś i zabierz głos. Bo na razie oprócz obrazków nie wklejasz tu ambitniejszych treści. Nad czym ubolewam. Ale może to wynika z twojej projekcji jak sama nazwa twego nicka... . Nie pozdrawiam.