fertenbitenhiy napisał(a):A zastanawiałeś się nad tym, że żyjemy w 21 wieku, a tutaj wszystko nadal staroświeckie? Te wszystkie okienka, kolejki... chuja to potrzebne. Ja nawet nie mam nic przeciwko wypełnianiu druczków (15 minut i gotowe), ale jak mam czekać w kolejce 3 godziny specjalnie po to to mnie kurwica bierze.W tej kwestii mam podobne potrzeby. Również chciałbym aby te sprawy można było załatwić sprawniej i w przyjemniejszej atmosferze. Chociaż osobiście nie miałem problemów przy załatwianiu spraw urzędowych.
Cytat:Poza to takie pierdolenie z twojej strony mocne. Są formalności niezbędne i zbędne.Owszem. Zastanawiam się, czemu użyłeś sformułowania "pierdolenie". Czy powiedziałem coś, co wg Ciebie, nie jest słuszne?
Cytat:No i nawet niezbędną można inaczej załatwić.Zapewne masz swoje wyobrażenie jak być powinno i pewnie w taki sposób załatwiasz sprawy, których forma załatwienia, zależy od Ciebie.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL