pilaster napisał(a):To tylko czysty bełkot mający za zadanie jedynie wytworzenie atmosfery pt "Rosja jest przepotężna i przebogata, może zrobić wszystko ze wszystkimi i nikt jej nie podskoczy"
A twój bełkot ma "za zadanie jedynie, wytworzenie atmosfery pt" Rosja upada, jest militarnie i gospodarczo słaba, wszyscy tam są głupi, rozpici, nieudolni, nieatrakcyjni, etc, etc.
Człowieku, trochę obiektywizmu!
Dobrze by było, abyś pokazywał, jeśli już, "dwie strony medalu", a nie tylko bleblał o tym jak to szybko ten kraj się zwinie. Bo tak nie będzie. Ostatnie kilka setek lat to dowodzi.
Tacy jak ty zakrzywiają rzeczywistość. Nie widzą skali makro.
Proponuję ci, zatem dla odmiany, poszukaj sam czynników mocarstwowości Rosji, może wówczas twoja percepcja i interpretacja danych się zmieni. Ja już nie mam siły szarpać się z tobą.
Chociaż wątpię, bo - jak widzę - nie przyznajesz racji nikomu i nigdy. A ekspertem jesteś w kazdej dziedzinie.
Stosujesz znaną metodę zakrzykiwania adwersarza i demagogicznego i "pyskatego" odpowiadania na posty "nielubianych".
Jak nie masz argumentów stosujesz uśmieszki, jak je masz, to okazuje się że są płytkie. Mało tego, posługujesz się kłamstwem. Czy to twój poziom? Wkładasz w moje usta słowa, których nie wypowiedziałem(napisałem) i powtarzasz to jak zajawkę propagandową. To twoje metody.
Kolęduj dalej..., na szczęście twoja tuba nie jest za mocna...