DziadBorowy napisał(a):Z błędną metodologią. Fałszowanie wyników już sobie sam ubzdurałeś.Możemy coś jeszcze dorzucić. Ty metodologa, ja fałszowanie, ktoś ma coś jeszcze do ubzdurania?
Cytat:Jak zwykle się zatem myliszTo że coś nie jest formalnie uregulowane nie oznacza, że jesteś wolny albo ktoś Ci czegoś nie narzuca.Tym bardziej jako pracownik się cieszę im mniej narzuca mi państwo, związki zawodowe i socjaluszki.
W konsekwencji mam rację. Prawa ochronne są potrzebne i chcą ich Ci najniżej w hierarchii. Być może jesteś dobrze ustawiony, to tego nie dostrzegasz. Twierdzę, że pod płaszczykiem wolności akceptowałbyś przysłowiową pracę dzieci w kopalniach, oczywiście nie swoich. Inne te, które są same sobie winne, zawsze mogą być wolne, nie pracować i umrzeć z głodu.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL

Tym bardziej jako pracownik się cieszę im mniej narzuca mi państwo, związki zawodowe i socjaluszki.