DziadBorowy napisał(a):Czyli będziesz się głupio upierał, że metodologia jest dobra ??:lol2:Głupio opierał? Masz jakieś urojenie?
Będę oczekiwał wyników badania i uzasadnienia.
Cytat:Masz rację, ponieważ twierdzisz, że masz rację. Ok.I Ty o tym oczywiście decydujesz czy komuś coś wychodzi na dobre, czy nie. No bo któż inny ma tak przenikliwy umysł? Napisz do Szwedów, to zaoszczędzą kasy na badaniu.
A to, że ktoś czegoś chce nie oznacza, że wychodzi mu to na dobre.
Cytat:Gdyby alternatywą dla pracy dzieci byłą ich śmierć z głodu oczywiście, że bym to akceptował. Nie jestem socjalistą czy komunistą i w obronie "ideałów" nie skażę ludzi na śmierć głodową.Akurat taką alternatywę widzą wszyscy Ci, co czerpią korzyści z wyzysku takich osób. Przykładów dostarcza historia (Europa i USA) i teraźniejszość.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL