Cytat:To w większości normalni ludzie chcący zamanifestować swój patriotyzm.
Nie wyraziłem się jasno. W ogóle nie napisałem o jednej ważnej rzeczy - o stosunku władzy do tego marszu. Jeśli doszłoby do jakiegoś poważnego incydentu ze strony władzy to w takiej właśnie sytuacji ów marsz mógłby stać się iskrą zapalną.
Cytat:Pytanie w jaki sposób chcesz to zmieniać.
Ogniem i mieczem
Tak na poważnie - będę popierał tych, których system tak nie lubi, czyli KNP albo RN, chociaż wiem, że to niewiele zmieni. To tyle jeśli chodzi o pokojową, demokratyczną drogę. Jeśli kiedyś dojdzie do jakichś zamieszek, rewolucji czy czegoś w tym stylu, to o ile nie będę miał rodziny, wezmę czynny udział w wywracaniu obecnego porządku (jeśli w ogóle można nazwać to, co się obecnie w Polsce dzieje, porządkiem).Cytat:Przykładem może być ostatnia afera podsłuchowa... wynik PO w sondażach? Spadek o 4 pkt %. Ciężko mi sobie wyobrazić co by się musiało stać żeby ten naród wreszcie pozbierał się do kupy.
Haha, dobre. Rzeczywiście, o ile nie dojdzie do jakiejś mega tragedii to Polacy jako te karaluchy będą w pokorze znosili nawet najcięższe jarzmo.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać