exodim napisał(a):No to ci napisałem, Wilk, że to teoria spiskowa, niepoparta dowodami. Te poszlaki, które autorzy teorii przedstawili w internecie i czasopismach zostały obalone przez 9/11 Commission.
Rosyjska komisja też zapewne już niedługo ujawni szczegóły zestrzelenia samoloty pasażerskiego nad Ukrainą... W ogóle wiele tych komisji jest wszędzie.
exodim napisał(a):W Syrii czegoś takiego nie było i nie ma.
I to dowód na to że nie ma demokracji bądź legalnej władzy, i ludożercy i maruderzy z jakiejś wolnej armii Syrii mogą robić co chcą... :roll:
exodim napisał(a):Art. 5. Ukraina jest republiką. Suwerenem i jedynym źródłem władzy jest lud.
A czy ten "lud" może gwałtem obalić legalnie wybraną władze, jeżeli nie ma takiego ustępu w konstytucji? Bo gdyby taki sam "lud" (czy raczej maleńki jego procent jak na majdanie, bo nie słyszałem żeby tam się cała Ukraina zeszła, widziałem tylko Prawy Sektor napierdalający się z przedstawicielami władzy, który to Prawy Sektor został następnie wyjebany bez wazeliny przez spekulantów i cwaniaków) wylał i chciał wyjebać komora i Tuska, to zostałby sprawnie spacyfikowany, zamknięty, i osądzony. "Lud" w Stanach kiedy wylazł na ulice, to tak w końcu skończył.
exodim napisał(a):Ciekawe, kto tam chciał się fatygować.
Poszlaki i domniemania.
exodim napisał(a):Różnica między nami jest taka, że ja w nic nie wierzę. Skupiam się na faktach, ty natomiast skupiasz się na interpretacji (najczęściej błędnej) faktów podług własnego porządku światopoglądowego.
Nie. Ty porównujesz sobie jakieś ustroje, i mówisz "tam nie ma legalnej władzy, bo nie jest tak jak gdzie indziej".
Obecnie na Ukrainie też nie ma legalnej władzy.
edit: no i kompromitujące Perl Harbor i "broń masowej zagłady" w Iraku mówią same za siebie o jakich siłach tutaj rozmawiamy.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.