Ateizm? napisał(a):Konkurencja jest ograniczeniem wolności gospodarczej, działania konkurentów ograniczają wolność gospodarczą.Według kogo tak jest?
Ateizm? napisał(a):Aha, czyli wielkie korporacje są powiedzmy socjalistyczne.Kto tak powiedział? Państwo dotujące korporacje/banki z publicznych pieniędzy jest socjalistyczne co najwyżej.
Ateizm? napisał(a):Ale zaraz, zaraz, przecież Rockefeller też ma prawo do działalności gospodarczej, tak?Kto twierdzi, że nie ma?
Ateizm? napisał(a):Tak, więc rozstrzelać goA to, to już jestem pewien, że powiedział jakiś komuch. Oni są w tym nieźli.
Ateizm? napisał(a):bo jego koncern to sam socjalizmJak prywatna firma może być socjalizmem?
Ateizm? napisał(a):czy może w myśl idei kapitalizmu i liberalizmu pozostawić go przy życiu i pozwolić mu na ograniczanie wolności małych i średnich przedsiębiorstw?Dopóki taki Rockefeller nie ma wsparcia z państwowej kasy "bo przecież nie możemy pozwolić, żeby wielka firma upadła", to jest to uczciwa konkurencja.
Ateizm? napisał(a):Wiecie co, tak sobie myślę może w swoim setnym poście zniszczę liberalizm?Max co zniszczyłeś, to własne urojenia.
Edit.
Ateizm? napisał(a):Jest wzrost, chociaż jak ostatnio sprawdzałem, kreska szła w dół, może źle rok odczytałem
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."