pilaster napisał(a):Dlaczego rozsądny?
bo nikogo rozsądniejszego nie ma.
pilaster napisał(a):A co mnie to obchodzi kto? Niech sie bojarzy martwią. :p Zresztą ktokolwiek by to nie był, nie ma to znaczenia. Dla Rosji jest już grubo za późno.
to po co się pilaster wypowiada skoro gówno wie, gówno widział i w gównie był?

No i nadal nie dowiedzieliśmy się kto spośród opozycji miałby owego Putina zastapić :roll: Jeśli nie Putin to kto według pilastra miałby wygrać wybory? :wall:
Za dużo się pilaster Matrixa naoglądał, wybrańca nie ma. A ci tzw. bojarzy to już zostali przez razwiedke dawno wysiudani z interesu. Pilaster myśli, że ci oligarchowie to tak uczciwie w Rosji majątek zbili? :lol2:
Avx napisał(a):Korsarzu, Rosja Putina to skorumpowany, oligarchiczny (z oligarchią utrzymywaną przez kolesiowskie regulacje gospodarki plus naciski mafijne) syf; z całą gospodarką opartą na ropie i gazie.
zgadzam się, ale nikogo innego nie ma i pisałem już, że Putin delikatnie mówiąc nie jest z mojej bajki, ale w chwili obecnej to najlepszy wybór. Zerknij kto kandydował w wyborach z tzw. opozycji - komunista Ziuganow, szaleniec Żyrinowski i socjalista Prochorow. Jakiś wybór?? :roll:
O rosyjskim chociażby Ronie Paulu można pomarzyć.
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!