Obiecane screeny z forum KNP. Moje nazwisko ocenzurowałem (reszty mi się nie chciało). Jak ktoś chce je poznać to do dzieła. Zielonym kolorem zaznaczyłem moje posty w których prosiłem o przeczytanie poprzednich postów bo gadali od nowe bzdury.
http://imgur.com/a/KbmAj
PS. Takich rozmów przeprowadziłem tam jeszcze kilka. W jednym wypadku gościu nie podawał żadnych (!) danych tylko swoje opinie, żądał za to ode mnie danych. Gdy je dostał to marudził że ,,be bo żydolewactwo" itd.
Pilastrze, pisałeś też że po upadku Rosji Polska zawrze unię z Białorusią i Ukrainą (nie mogę znaleźć tego postu). Co Polska z tego będzie miała? I jakie są przesłanki by tak sądzić? Bo jak dla mnie równie dobrze można by było mówić w '70 że po upadku ZSRR Niemcy stworzą unię z Polska, a Austria z Czechosłowacją i Węgrami. Tak, wszystkie te kraje są teraz w Unii Europejskiej ale to nie samo co unia kilku sąsiadów.
EDIT:
Co do KNP:
http://imgur.com/a/KbmAj
PS. Takich rozmów przeprowadziłem tam jeszcze kilka. W jednym wypadku gościu nie podawał żadnych (!) danych tylko swoje opinie, żądał za to ode mnie danych. Gdy je dostał to marudził że ,,be bo żydolewactwo" itd.
pilaster napisał(a):Satelitów to Rosja dzisiaj już nie ma za wiele. Raptem trzech, z których dwóch już się rozgląda za zmianą patrona.Jacy to satelici?
Pilastrze, pisałeś też że po upadku Rosji Polska zawrze unię z Białorusią i Ukrainą (nie mogę znaleźć tego postu). Co Polska z tego będzie miała? I jakie są przesłanki by tak sądzić? Bo jak dla mnie równie dobrze można by było mówić w '70 że po upadku ZSRR Niemcy stworzą unię z Polska, a Austria z Czechosłowacją i Węgrami. Tak, wszystkie te kraje są teraz w Unii Europejskiej ale to nie samo co unia kilku sąsiadów.
EDIT:
Co do KNP:
Cytat:Do przyjaciół kuców zachwycających się Putinem:
Szanowny przyjacielu Kucu,
Czy jako radykalny wolnorynkowiec, zatwardziały obrońca wolności człowieka i zdecydowany przeciwnik wszystkiego co państwowe...
popierasz interwencjonizm Putina? Budowanie państwowych firm rolniczych? Hmm, nie? No to może zwiększanie podatków w celu finansowania państwowych programów socjalnych? Też nie? No to może popierasz ograniczenia w dostępie do broni wśród zwykłych obywateli? Znowu nie? No to może podoba Ci się, że Putin za pieniądze podatników buduję fabryki samochodów, których nikt nie chce kupować, więc idzie krok dalej, nakłada 200% cła na samochody spoza Rosji, a później jeszcze ratuje państwowego producenta samochodów pieniędzmi podatników i robi to co roku za każdym razem obiecując, że będzie lepiej? A może podobają Ci się nowe propozycje zmian w prawie dotyczące obywateli Rosji posiadających drugie obywatelstwo przewidujące zakaz opuszczania kraju do czasu zdecydowania się, które obywatelstwo chcemy zatrzymać, a którego chcemy się pozbyć? Hmm, a może podoba Ci się ustalanie przez państwo minimalnych cen na alkohol i papierosy? Albo może popierasz wypłacanie odszkodowań przez państwo w przypadku, gdy komuś woda zaleje dom, bo wybudował się na terenach zalewowych? Hmm, może jeszcze to... popierasz nowe przepisy wprowadzające obowiązek podawania danych paszportowych przy logowaniu się do publicznej sieci Wi-Fi? A może popierasz utrzymywanie kolei państwowych z pieniędzy podatników? Lub finansowanie produkcji filmowych z budżetu państwa?
Nie? To dlaczego wspierasz Putina? Bo chcesz zrobić na złość mainstreamowi? Kucu, ogarnij się, nie tędy droga.