krystkon napisał(a):Powiedz otwarcie, że wolisz to co ci się bardziej opłaca.Było jeszcze za mało otwarcie? Nie jestem masochistą, wolę to co mi się opłaca, ty nie? Może chcesz powiedzieć, że bardziej opłaca Ci się aby wygrała Moskwa? Jak bardzo Ci się opłaca, ile płacą za wysługę?
Cytat:Znaczy masz na myśli rządzę uwolnienia się od wpływów Zachodu?Pierdoli mnie motywacja ruskich, interesują mnie skutki ich działań dla mnie i dla Polski. Święte Przymierze też miało jakże wspaniałe motywacje pokój na kontynencie i zwalczanie ruchów rewolucyjnych, tak się jednak złożyło że było ustanowione na trupie Polski i zapewniło nam 100 lat niewoli, mam je chwalić?
Cytat:Przedstawiciel zachodniej chciwości oskarża Rosję o rządzę ekspansji.Policz sobie o ile przesunęła się granica Polski na wschód i o ile przesunęła się granica Rosji na zachód i o ile zamierzają jeszcze ją przesunąć. To nie są oskarżenia tylko stwierdzenie faktów.
Cytat:Jak można być aż tak zakłamanym?Też się zastanawiam.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.