krystkon napisał(a):Jestem polskim, zadłużonym robolem żyjącym w Niemczech, obywatelem 3 kategorii, bezwolnym, zależnym popychadłem poświęcającym kilka godzin dziennie na zamiatanie niemieckich podług więc przestań mi tu pierdolić coś od rzeczy.Nikt tam cię na siłę nie ciągnął więc vice versa.
Cytat:Warto przy tym podkreślić, że w Polsce kilka lat studiowałem na koszt Polaków aby odpowiednio przygotować się do tego odpowiedzialnego zadania.Widocznie kiepsko studiowałeś, same studia wiedzy i umiejętności nie dają, tylko papierek.
Cytat:O pozbawieniu moich rodziców dostępu do własnych wnuków już nie wspomnę. Ich wnuki będą pracować na emerytury innego narodu.Ale kto ich pozbawił, ja tam nadal w Polsce mieszkam i jakoś nawet do głowy mi nie przyszło by robić za sprzątacza, jakoś ciągle zatrudniają mnie na lepszych stanowiskach.
Cytat:Jeśli Putin to wszystko rozpierdoli w pizdu a ja jakimś cudem przeżyję to mogę się tylko z tego powodu cieszyć.Jeśli uważasz że rozpierdolenie dzisiejszego porządku oznaczać będzie dla ciebie awans społeczny toś naiwny. Na pucowanie posadzek na Kremlu Putin ma lepszych od ciebie. Na inną pracę raczej nie licz, skoro do tej pory lepszej nie znalazłeś.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.