DziadBorowy napisał(a):Jednego tylko nie rozumiem - dlaczego ci wszyscy rusofile tak zakochani w cywilizacji wschodu, gardzący "zgniłym kapitalistycznym zachodem" siedzą w tutaj i w necie głupoty wypisują zamiast się do matuszki Rosji przeprowadzić. Bo mam dziwne wrażenie, że po miesiącu bliskiego kontaktu z tą wspaniałą cywilizacją spieprzali by tu z powrotem z podkulonymi ogonami.
A mnie jeszcze coś innego zastanawia. Dlaczego ci wszyscy anglosasofile tak zakochani w "cywilizacji zachodu" nie przeprowadzą się do USA? Acha, zapomniałem... w Stanach ich w ogóle nie chcą i nie wpuszczą ich tam, oni mają tylko tutaj odpierdalać swoją robotę.
Ja mieszkam w Polsce - nie w jakimś zgniłym kapitalistycznym zachodzie, ani w zgniłym niekapitalistycznym wschodzie, tylko w Polsce. Fakt że mieszka tutaj zbyt wielu pro-zachodnich komunistów, których nalezałoby powiesić, ale to jeszcze nie znaczy że musimy robić z Polski kurwę.
DziadBorowy napisał(a):Kilkuset debili lubujących się w zabawę w wojnę czy państwo z arsenałem jądrowym prowadzącym jawną nieprzyjazną politykę wobec Polski, zamierzające odbudować imperium w którego wg nich wchodziła również Polska?
Bez majdanu ani te kilkaset debili nie miałoby nic do powiedzenia, ani Rosja nie dostawałaby drgawek epileptycznych. Putin mógł spokojnie dożyć śmierci ze starości, i nie byłoby żadnej "nieprzyjaznej polityki", gdyby ktoś nie postanowił tej harmonii dla jakiegoś interesu rozpierdolić. :]
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.