Machefi napisał(a):@Krystkon
Pozwoliłem sobie dokonać kilku .......
Krótko, proponujesz przejść z deszczu pod rynnę.
Nigdy nie popierałem Putina ani ustroju społecznego jaki panuje w Rosji. Najkrócej mówiąc brzydzę się ich i to nie o dziś, czemu daję wyraz choćby w tym filmie z kwietnia 2013r.
http://youtu.be/sq4m0_DdHgE
Brzydzę się ustrojem społecznym Rosji i wartościami jej przywódcy dokładnie tak samo jak brzydzę się wartościami Zachodu. W ogóle mało lubię wartości współczesnych ludzi. Można byłoby wręcz rzecz nie lubię ich lub jeszcze mocniej ...
DziadBorowy napisał(a):Tym bardziej powinieneś zatem być w Rosjii a nie tutaj. Masz jakąkolwiek odpowiedzialność za własne słowa czy tak sobie klepiesz w necie?
Już za 830 złotych możesz poleciećmile: Warszawa-Moskwa 15 października. Pewnie nawet taniej znajdziesz - pierwszy lot jaki mi się w google pojawił.
No i dobra i załóżmy, że zamiatając niemieckie podłogi i nie opłacając mieszkania i innych opłat zaoszczędzę 1000 EUR. Polecę i wyląduję na lotnisku w Moskwie z 3 małych dzieci, żoną i co dalej?
Ponadto poczytaj wyżej. Nienawidzę współczesnego rosyjskiego ustroju społecznego. To jest gorsze gówno niż to ze specjalnymi strefami ekonomicznymi i umowami śmieciowymi w Polsce. Gorsze gówno niż imperialistyczny wyzysk obcokrajowców w Niemczech. Więc na jaki wafel miałbym tam lecieć. I kto mnie wpuści człowieku na pokład samolotu? Żeby tam dostać się trzeba mieć kartę kredytową, której ja nie mam.
Zresztą zobaczymy czy będziesz taki mądry jak zwykłe robole jak ja zwątpią w twoje autorytety a PRAWO uznają za próbę wyrządzenia im krzywdy?

mile: Warszawa-Moskwa 15 października. Pewnie nawet taniej znajdziesz - pierwszy lot jaki mi się w google pojawił.