Łoś napisał(a):Kto by musiał napisać książkę, aby się Tobie zachciało do niej zajrzeć?
Przede wszystkim ktoś obiektywny. Aktywista z założenia kłamie.
Nie musi być książka zaraz zresztą. Krótki artykuł naukowy w necie w zupełności wystarczy. Najlepiej z jakimiś eksperymentami.
Łoś napisał(a):W książce Popkiewicza masz te dane. Nie chcesz, nie czytaj. Ale moim zdaniem szczytem głupoty jest oceniać coś, czego się nawet nie tknęło.
Ta lecę zapierdalam do księgarni.
Przedstaw inne źródło. Jeśli jakaś rewelacja, ma tylko jedno czy dwa źródło, to nie jest ona nijak potwierdzona.
Pomijając już naturalnie idiotyzm tych limitów i całkowitą niechęć jakiegokolwiek ich uzasadnienia z twojej strony.
To tak samo jakbym twierdził, że na słońcu można chodzić. Tyś zawołał o jakiejkolwiek uzasadnienie, a ja cię odesłał do tej książki.
Zwykły oszust i kłamca jesteś.
edit:
Ogólnie rzecz biorąc zalinkuj źródło dostępne w internecie albo wypierdalaj. Proste?
Ja zdecydowanie nie mam zamiaru wydać kasy i wspierać oszołomów, bo ty masz lenia lub co pewniejsze po prostu pierdolisz bzdury i unikasz odpowiedzi, jak to zwykle robisz.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.