Jestem nawalony jak Messerschmitt więc wolno mi wyrazić w tym wątku opinię o Zachodzie . Spędziłem kolejny tydzień spośród 3,5 roku spędzonych na Zachodzie i mogę po tym tygodniu i po 3,5 roku pobytu tutaj z całą pewnością powiedzieć, że nienawidzę wartości Zachodu. Dzięki Zachodowi zrozumiałem wreszcie znaczenie słowa nienawiść. Nienawidzę wartości Zachodu całym swoim ciałem, sercem, duszą i każdą komórką mojego jestestwa. Ktoś mógłby zapytać co znaczą wobec tego wartości Wschodu i gdzie jest różnica? Wartościami Wschodu jest zdolność do zakwestionowania najbardziej prymitywnych zwierzęcych odróchów homo sapiens, zdolność do zakwestionowania prywatnej własności, zdolność do zakwestionowania należności czy wartości oszczędności w pieniądzu.
Przysięgam na życie swoich maleńkich dzieci, że uczynię w życiu co tylko w mojej mocy, żeby współczesny kapitalizm zniszczyć!
Przysięgam na życie swoich maleńkich dzieci, że uczynię w życiu co tylko w mojej mocy, żeby współczesny kapitalizm zniszczyć!