Wilk napisał(a):A kiedy liberałowie dyskutowali z Wilkiem, wyznawcą hierarchiiNIe jestem liberałem, co mnie obchodzi jak to sobie argumentowali liberałowie?
Pewnie zresztą byli to anarchiści (anarchokapitaliści) dla nich może hierarchia sama w sobie jest zła bo z tego fragmentu to nie wynika
Cytat:zarzucali że nawet komuchy mieli swoja hierarchię]
gdyby mi liberał tak argumentował to zinterpretowałbym że hierarchia jest czymś niezbędnym dla społeczeństwa i nawet komuniści ją mieli mimo że głosili równość.
Cytat:Zwierzęcą hierarchię, jak sam Machefi raczył zauważyćNie wiedziałem że zwierzęta mają pieniądze :8O:
Cytat:Porządek Antychrysta.To już kwestia ocenna, nie ważne na czym oparta jest hierarchia, jest po prostu potrzebna w stadzie aby istniał podstawowy porządek. Problem stanowi jedynie zapewnienie możliwości awansu degradacji i niezmienność reguł, według których się ona dokonuje.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.