Seth napisał(a):Suworow potwierdza prognozy Pilastra:
http://www.fronda.pl/a/wiktor-suworow-sp...39124.html
Zważywszy że jestem urodzonym pesymistą, bardzo lubię się mylić. I chyba w kwestii Rosji się pomyliłem.
Suworow nic nie potwierdza, tylko sobie gdera. Ten koleś jest niewiarygodny. Od dawna sceptycznie czytuję to co wygłasza. Zawsze zasadza się to na zaprzeczaniu sensowności działań Rosji.
Cytat:Czy Ukraina wyjdzie z batalii z Rosją zwycięsko?
Definitywnie tak. Kiedy obalili pomnik Lenina w Kijowie krzyknąłem "Hura!". Już 10 lat temu Ukraińcy powiedzieli totalitaryzmowi stop. Teraz znów mówią stop. Wierzę w Ukraińców. Jeżeli jakiś ukraiński polityk zboczy teraz z drogi, to Ukraińcy na pewno nakierują go na właściwy tor. Będą walczyć przeciwko totalitaryzmowi. Na Ukrainie są zdolni ludzie, jest dobry klimat, oraz wystarczająca ilość surowców, aby Ukraina miała przed sobą dobrą przyszłość. Wszystko zależy jednak od gospodarki i decyzji politycznych. Prezydent Petro Poroszenko podjął zaś wiele dobrych decyzji, jak np. o zdecentralizowaniu Ukrainy.
Cytat:NATO jest skutecznym narzędziem, gdyż bazuje na deklaracji, iż w momencie, gdy jedno z państw wchodzących w skład Paktu Północnoatlantyckiego zostanie zaatakowane, to jakby zaatakowało się wszystkie państwa sojuszu.:roll:
No i wywiad z frondy...
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.