renegat napisał(a):FlauFly Ja myślę, że jest ..prezes na państwowym zarabia dwa razy tyle co szeregowi pracownicy, prezes na prywatnym dziesięć razy tyle ,a jak komuś nie pasuje to może wypierdalać, bo prezes ma na jego miejsce kolejnych dziesięciu jeleni...Otóż to.
FlauFly napisał(a):Wskazujesz na urojone podobieństwa, które wydaje Ci się, że zachodzą. Prawda jest jednak taka, że firmę trzeba potrafić prowadzić i trzeba pracować, dziedziczenie niczego nie gwarantuje.Podobnie jest z państwowym przedsiębiorstwem.
Cytat:Tak na szybko udało mi się znaleźć: http://www.forbes.pl/spadkobiercy-rodzin...4,1,1.htmlZgadza się. Ale tych obejrzanych odcinków "Na Wspólnej" i 10+ krotnej pensji, już im nikt nie zabierze.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL