pitbbpl napisał(a):Już dawno się tak uśmiałem. :lol2:
Napisał Pitbleblepl ze łzami w oczach i rozstrzęsionymi rękami patrząc jak obiekt jego kultu religijnego z podkulonym ogonem czmychał ze szczytu G20 bo inne dzieci były dla niego niemiłe i się śmiały.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/chlodne-...-g20/srbbz
Ale teoria się sprawdza, im tańszy rubel tym więcej bzdur trzeba wygenerować aby na dniówkę zarobić

Cytat:Skoro go tak nienawidzicie to od dzisiaj chodźcie pieszo.Dlaczego? Skoro Putinlandia sprzedaje ropę poniżej bezpiecznych dla nie cen to żal auta do pełna nie tankować. U mnie e95 była wczoraj poniżej 4,9 złotego. Oj coś mi się wydaje, że embargo na jabłka zwróci się naszej gospodarce z nawiązką.
Przecież nie będziecie finansować złego Putina korzystając z pojazdów mechanicznych. Toż to Wam NIE PRZYSTOI.

Cytat:Zanim jednak się ten cud spełni żeby nie marnować czasu Panowie proponuję Wam aktywne działanie przeciwko reżimowi Putina.Po co? Lepiej kupić popcorn i obserwować jak reżim sam sobie grób kopie

Cytat:W końcu powiedzieli Wam w TV że Putin jest be.
Ja rozumiem, że Pitbleblepl zawsze myśli tak jak go poinstruują ale proszę aby nie mierzył innych swoją miarą.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"