Co ciekawe, że gdy tylko zacząłem brać pod uwagę możliwość głosowania na SLD to:
1. Miller sprzymierzył się z Kaczorem i zaczął wyznawać teorię spiskową o fałszowaniu wyborów.
2. Dowiedzieliśmy się, że Kwaśniewski i Miller pozwolili za garść zielonych we własnym kraju obcemu mocarstwu torturować więźniów (którzy potem pozwali Polskę przed Europejski Trybunał Praw Człowieka i wygrali) i tym samym łamać naszą konstytucję :8O:
Już szybciej zacząłem uważać, że głosowanie na PO będzie najlepszym wyborem. Teraz jednak wiem, że skompromitowane SLD mój głos traci bezpowrotnie.
1. Miller sprzymierzył się z Kaczorem i zaczął wyznawać teorię spiskową o fałszowaniu wyborów.
2. Dowiedzieliśmy się, że Kwaśniewski i Miller pozwolili za garść zielonych we własnym kraju obcemu mocarstwu torturować więźniów (którzy potem pozwali Polskę przed Europejski Trybunał Praw Człowieka i wygrali) i tym samym łamać naszą konstytucję :8O:
Już szybciej zacząłem uważać, że głosowanie na PO będzie najlepszym wyborem. Teraz jednak wiem, że skompromitowane SLD mój głos traci bezpowrotnie.
"Nie można powiedzieć, która masa ludowa ma więcej źródeł piękna. Są wieki całe, że jakiś naród przoduje drugim, są znów wieki, że idzie za drugim. Kto tępi narody, ten jakby zrywał struny z harfy świata. Cóż komu przyjdzie, że będzie miał harfę o jednej tylko strunie? Nie tępić, lecz rozwijać należy narodowości. A rozwijać je może wolność narodów, niepodległość i poszanowanie ich odrębności…"
― Ignacy Daszyński
― Ignacy Daszyński