Kontestator napisał(a):Nie tylko należysz do tych ludzi, którzy bez namysłu rzucają to durne hasło "zamiast liści bla bla" nigdy nie mówiąc kim są Ci tajemniczy komuniści, których trzeba wieszać.
Nie tylko należysz do tych biednych ludzi, którzy nie są w stanie poprawnie złożyć jednego zdania, ale również cechujesz się specyficzną wiarą w to, że jesteś dla obcych sobie osób idealnym obiektem zwierzeń. Być może po prostu uroiło ci się, że jestem członkiem twojego kolektywu na skłocie. Otóż nie jestem.
Kontestator napisał(a):Nie mówiłeś, że chcesz wieszać komunistów a co to wyrastają oni na wiosnę na drzewach?
Najwyraźniej poza umiejętnością poprawnego pisania w języku polskim bozia poskąpiła ci również zdolności czytania ze zrozumieniem. Wskażesz może fragment mojej wypowiedzi, w którym pisałem coś o komunistach na drzewach? Możesz też dorzucić coś na temat wiosny jeśli to nie zbyt wiele.
Kontestator napisał(a):Nie wiem co to za jeden ale skoro pierwszym cytatem jaki z niego podałeś był taki gdzie on dehumanizuje pewne grupy ludzi to prawdopodobnie niewarta uwagi postać. Komuniści to nie ludzi a inni głosili, że Żydzi wszy. Tamci o tyle byli dobrzy, że chociaż wiadomo komu grożą a w pewnych środowiskach komunistą jest każdy kto się nie zgadza z jakimiś radykalnymi wolnorynkowymi ideami.
Nie zachęcałem cię bynajmniej do zapoznania się z twórczością albo choćby nawet życiorysem Gan-Ganowicza. Mało mnie też obchodzi co uważasz za wartościowe.
Odnośnie reszty to wszyscy naraz nie mogli się przecież mylić...
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
K.Bunsch