Jester napisał(a):Nie wiem co Ty bierzesz, ale przestań. Katolicyzm głosi coś dokładnie odwrotnego...
Katolicyzm jest źródłem większości współczesnych zasad społecznych, dzięki którym jedni zarabiają $2 za dzień totalnej harówy wyniszczającej organizm a inni kupują obrazy za $100.000.000, żeby upiększyć jeden z wielu posiadanych domów.
Umiłowanie hierarchii społecznej to jest prawdziwe oblicze chrześcijaństwa a już w szczególności katolicyzmu.
To, że ktoś pojedzie sobie brednią bądź dobry dla swoich braci i sióstr nic nie znaczy. Pójdzie taki, wyspowiada się, że zerżną 18-letnie dziecko z biednej rodziny w burdelu, gdzie za wejściówkę można rżnąć do woli i bez limitu więc każdy przychodzi na viagrze, i już jest kurwa dobry dla siostry, którą chwilę temu posuwał nieustanne przez 2 godziny po tym jak 3 innych przed i 3 innych po posuwali ją nieustannie przez 6 godzin - co w sumie daje 8 godzin - czyli standardowy dzień pracy - kurwa jego zajebana mać. To jest prawdziwe oblicze małp w otoczeniu, których przyszło mi żyć.
Jester napisał(a):Ukraina tylko broni swoich granic. Jak mają zaprzestać walk? Wpuścić wojska rosyjskie bez walki w głąb kraju?
No właśnie. Ukraina broni swego POSIADANIA jak i Pan WŁAŚCICIEL broni swego POSIADANIA strzelając do intruza, który wdarł na jego bogatą posesję w poszukiwaniu kromki chleba.
Krym należy do ludzi, którzy na Krymie żyją. A Ukraina czy Rosja to tylko dwa konkurujące ze sobą systemy społeczne. Nikt nie ma prawa zabijać dla podporządkowania ludzi ustanowionym przez siebie prawom.
Znaczy w pojęciu większości homo sapiens zabijać może każdy, kto ma karabin i potrafi pociągnąć za spust - ale to są tylko małe myśli niemądrych małp, które pragną rozlewu krwi bo je to podnieca, a każdy przecież kocha podniety.