Ktos wszedl do domu i zastrzelił ci matkę? Ale jaja a raczej pech bo separatysci nigdzie z domu nie wychodzili zeby do niego na powrót wejsc. Za to chlopaki z Zachodu przyjechali po swoje.
Wiem wiem 5 rosyjskich paszportów dowodem na to, ze walczy tam armia rosyjska. Zeby tylko nie użyli czasem broni masowego rażenia z Iraku bo jest tak niebezpieczna ze aaz100.000 armia musiala walczyc o jej unicestwienie.
Ludzie nie sa rowni?
A taki czlowiek i pies tez nie sa równi albo czlowiek i swinia tez?
Jakie zasady spoleczne obowiązują między ludzmi i swiniami? Ze ludzie POSIADAJA swinie?
A co masz ten problem, ze czujesz się lepszy od innych?
Uważaj zeby swinie nie zorganizowały się, bo moga zaatakować.
A jak ktos nie rozumialby o co mi chodzi to wyjaśniam. Chcę zyc w innym świecie a juz nawet dziecko wie, ze chcę znaczy muszę.
Wiem wiem 5 rosyjskich paszportów dowodem na to, ze walczy tam armia rosyjska. Zeby tylko nie użyli czasem broni masowego rażenia z Iraku bo jest tak niebezpieczna ze aaz100.000 armia musiala walczyc o jej unicestwienie.
Ludzie nie sa rowni?
A taki czlowiek i pies tez nie sa równi albo czlowiek i swinia tez?
Jakie zasady spoleczne obowiązują między ludzmi i swiniami? Ze ludzie POSIADAJA swinie?
A co masz ten problem, ze czujesz się lepszy od innych?
Uważaj zeby swinie nie zorganizowały się, bo moga zaatakować.
A jak ktos nie rozumialby o co mi chodzi to wyjaśniam. Chcę zyc w innym świecie a juz nawet dziecko wie, ze chcę znaczy muszę.