Żarłak napisał(a):Ujmując to inaczej. Kto ma wybierać to co dla mnie jest najlepsze? Czy lepiej żebym zrobił to sam, czy mam wybrać odpowiedź, którą ktoś mi podaje na tacy? Tylko tyle piszę.
Oooo a jak w swoich postulatach piszę o konieczności pozostawienia najistotniejszych w prawie kwestii demokracji bezpośredniej a także ograniczenia zdolność koncentracji kapitału ażeby każdemu pozostawić choć minimalną cząstkę wolności to NIE! Lepiej niech inni zdecydują bo są superinteligentymi nadludźmi i czyniąc z człowieka bezwolne, bezsilne, zniewolone popychadło zrobią mu tym DOBRZE. A jak dobrze mu robią widać świetnie po biedakach grzebiących w śmieciach z powodu wykluczenia społecznego lub inaczej społecznej zmowy. No ale ci grzebiący w śmieciach to przecie nie ludzie tylko zwykłe psy.
Sofeicz napisał(a):Rosja może sobie uważać, że cała Europa jest ich - chuj im w dupę. Naszą rolą jest jej wybić ze łba te rojenia.
Zaczyna się. Teraz wystarczy tylko takie myślenie rozprzestrzenić i wzmocnić i będziem sobie gardła podrzynać. Brawo!!! Tak to się właśnie zaczyna. W tym nie chodzi już o nić innego jak już tylko o to, że Ruski a jak Ruski to wróg.