Jester napisał(a):Putin jak widać jest jak film "Śmierć w Wenecji" z "Chłopaki nie płaczą".
Zaraz się rozkręci.
Tylko, że jakoś od pół roku się nie rozkręcił, a pozycja tego jego światowego mocarstwa jest coraz niższa.
Dałbyś radę uwierzyć, że kraje pogrążone w Wielkim Kryzysie w 1933r w kilka lat tylko zdążą stworzyć od podstaw maszynerię zdolną zburzyć całe miasta?
Myślisz, że to tak łatwo jest zrównać całe miasto z powierzchnią ziemi?
Czy wy chłopaki naprawdę nie rozumiecie jak trupy oddziałują na psychikę człowieka?
Wystarczyłoby, żeby USA dostarczyły teraz nowoczesną broń Ukrainie, żeby została otwarta puszka Pandory jeśli już otwarta nie jest.
Zresztą na moim avatarze jest dziecko, któremu świat skończył się zanim dożyło 2 roku życia.
Ach - zresztą to jest ta arogancja, o której wielokrotnie wspominałem.
Jeśli grozisz to szykuj się do walki, bo przeciwnik może twoich gróźb nie przestraszyć się.
---------------
A i ja nie chce walczyć i nie będę walczył za to, żeby ktoś tam mógł sobie wejść w rolę faraona, bo ludzkie małpy chcą sobie nawzajem pokazać o to nie one. Ja się do waszych gierek wojennych nie zapisuję. Chcecie wzniosłych uroczystości na cmentarzach to organizujcie je sobie bez mojego udziału.