exeter napisał(a):Zwyczajnie, nie potrafisz sobie wyobrazić świata, bez stabilizującego wpływu USA. Zaręczam, byłby znacznie okropniejszy, od tego, który znamy. Pomnóż Somalię, Kalifat, Bośnię, i Ukrainę razy tysiąc, może wówczas zbliżysz się do tego stanu.
USA jest niepojęte.
Wydala nielegalnie przebywających w USA rodziców pozwalając zostać ich dzieciom. Przyznaje obywatelstwo ludziom bogatym z innych krajów lub szczególnie utalentowanym budując społeczeństwo nadludzi wobec społeczeństw podludzi.
To wszystko jest nie do pojęcia.
Wiem, że zawsze może być gorzej i że moje życie mogłoby być koszmarem gdyby o modelu społeczeństwa decydowały elity krajów innych niż Zachód, lecz mimo wszystko, kurwa, ja pierdolę. dlaczego ludzie to takie prymitywne zwierzęta? Tego nie da się zwyczajnie znieść. Bez żartów homo sapiens napawają mnie obrzydzeniem.
Prawo krwi podstawowym prawem człowieka - kurwa małpy, po prostu małpy bo tego nie da się opisać inaczej. Spierdoliły z dżungli i udają cywilizację.
Na pewno będzie jakaś wojna wkrótce bo tych prymitywnych zwierząt nic przed nią nie powstrzyma.