pilaster napisał(a):A Brazylia nie?Sofeicz napisał(a): RPA pod rządami afroafrykanów... ???
Akurat RPA pasuje do tego towarzystwa jak pięść do nosa i została dokooptowana na siłę, aby "był ktoś z Afryki". RPA jest na poziomie biedniejszych krajów europejskich, jak np Rumunia.
PKB per capita:
Brazylia $15,941
RPA $13,215
Jester napisał(a):Znowu mit niepokonanej Finlandii...Soul33 napisał(a): Chciałem zapytać, czy masz giertychową maturę ale widzę, że nawet takiej byś nie zdał.2. W jaki sposób Rosja podbije Skandynawię, kiedy podbicie samej Finlandii nie udało się wielokrotnie (relatywnie, biorąc pod uwagę potencjał w tamtych czasach) potężniejszemu ZSRR?
Jak, w przypadku współczesnej Rosji, podboje miałyby zwiększyć ilość pieniędzy w budżecie?
Jester napisał(a):Dwójmyślenie towarzyszu. Chyba nie czytałeś Orwellapilaster napisał(a):Już widzę ten wpis:Soul33 napisał(a): Ciekawe, co powie pitbbpl, gdy Rosja już na dobre będzie się rozsypywać
Przecież wiadomo - kolejne zwycięstwo Putina.
"Putin decentralizuje Rosję próbując zmylić Zachód i przygotowuje się do ostatecznej ofensywy."
Ja dalej nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie, czy na Ukrainę Rosja w końcu weszła czy nie weszła.
Bo raz walczą tylko separatyści, a raz Rosjanie.
Raz się okazuje, że Rosjanie im nie dawali wyrzutni z których zestrzelono pasażerski samolot, a raz się dowiadujemy, że jakby chcieli atomówkę, to by dostali tego samego dnia w ciężarówce.