Cytat:Ona wyznacza sobie za cele pomoc systemową, która jest możliwa do zrealizowania po dojściu do władzy i tego wymagamy. Dojścia do władzy i dotrzymania obietnic. Dokładnie w tej kolejności.
Cel pomocy systemowej: pomóc biednym
Sposób: zabrać bogatym
Co jeśli ona sama staje się tym bogatym?
Cobras
Cytat:Trzepiecie pianę, a wystarczyło posłuchać dziś Zandberga w tvn24. Kasa pójdzie na realizację programu, działalność społeczną i u podstaw.
Jeśli to prawda, to będą mieli u mnie plusa.
Widzisz Kontestatorze? Jednak zamierzają działać po mojemu, a nie po twojemu. Ciekawy jestem jaki będzie rozdział kasy na te cele i jak dokładnie te cele będą realizowane... no ale to czas pokaże.
Cytat:To nie Korwin z jego KNP które rozpierdoli kasę na chuj wie co, tak, że potem większość członków będzie uciekać w popłochu
Dobrze, że zwróciłeś na to uwagę. Co prawda Korwin nie obiecywał nikomu żadnej pomocy ale i tak trzeba będzie patrzeć na co pójdzie kasa, którą dostanie, bo to będzie świadczyło o jego prawdziwych intencjach.
Machefi
Cytat: Przykro mi ale to jakieś twoje miraże, z którymi dyskutujesz, a nie rzeczywistość.
Miraże sraże
Jeśli prawdą jest to, co napisał Cobras, to właśnie wyjdzie na moje (o ile Zandberg rozumie pod terminami "działalność społeczna" i "praca u podstaw" pomoc ubogim, wykluczonym itp. ludziom, na których przynajmniej oficjalnie partii Razem zależy).
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać

![[Obrazek: smile.gif]](http://ateista.pl/images/smilies/smile.gif)