http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/9107...ancji.html
Ironią losu jest to, że same lewaki przyzwalając na imigrację wyrobili skrajnej prawicy tak duże poparcie. Zajebiście mnie to cieszy, bo partia Marine Le Pen jest m. in. za przywróceniem kary śmierci. Im więcej prawicowych partii tym większa szansa na przeobrażenie profilu całej UE na bardziej konserwatywny. Jeśli w każdym kraju zaczną rządzić partie, które pod względem obyczajowym są konserwatywne, to może się to uda. Oby tylko z tymi poglądami nie szedł w parze silny eurosceptycyzm, bo wszystko jebutnie na kawałki.
Cytat:Wyborcy głosują na kandydatów do władz w trzynastu regionach jakie pozostały z dwudziestu dwóch po reformie przeprowadzonej przez rządzących socjalistów. W pierwszej turze, przed tygodniem, skrajna prawica wygrała w sześciu regionach, przy czym liderka ruchu Marine Le Pen i jej siostrzenica Marion Marechal-Le Pen uzyskały czterdziestoprocentowe poparcie.
Na północy Francji, gdzie panuje zastój gospodarczy i duże bezrobocie, ludzie, w tym wiele młodzieży, tłumaczą swój wybór tym, że Marine Le Pen jest jednym z nielicznych politykówinteresujących się ich życiem.
Duży wpływ na poglądy tamtejszych mieszkańców ma sprawa obozu w Calais nad Kanałem La Manche dla imigrantów, którzy chcą się przedostać na Wyspy Brytyjskie. Tam slogan "Sto procent Frontu Narodowego - zero imigracji" pada na wyjątkowo podatny grunt.
Ironią losu jest to, że same lewaki przyzwalając na imigrację wyrobili skrajnej prawicy tak duże poparcie. Zajebiście mnie to cieszy, bo partia Marine Le Pen jest m. in. za przywróceniem kary śmierci. Im więcej prawicowych partii tym większa szansa na przeobrażenie profilu całej UE na bardziej konserwatywny. Jeśli w każdym kraju zaczną rządzić partie, które pod względem obyczajowym są konserwatywne, to może się to uda. Oby tylko z tymi poglądami nie szedł w parze silny eurosceptycyzm, bo wszystko jebutnie na kawałki.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać