Cytat:Jestem otwarty na propozycje, podaj inną miarę.Utalentowany dziennikarz w sposób naturalny odróżnia informację od interpretacji. Informacje opiera na wiarygodnych i jeśli to możliwe wielostronnych źródłach. Nie narusza prywatności rozmówców, także osób publicznych. Okazuje im szacunek, bez względu na różnice światopoglądowe i nie przerywa im w pół słowa. Wszystko to przychodzi mu z łatwością, jak dżentelmenowi kulturalny sposób bycia. Tak umiejętnie kieruje rozmową, że uwaga odbiorcy skierowana jest na problem nie na jego osobę, a po programie pamięta się o czym on był, a nie z czym głupim prowadzący wyskoczył, albo jakiej kwestii dokończyć nie pozwolił bo wszedł wypowiadającym się w słowo. W zasadzie w tego typu dziennikarstwie dobry dziennikarz jest trochę jak organizator widowiska, nikt nie wie jak on wygląda a widz usatysfakcjonowany.
Cytat:Widocznie pani Shazza ma większy talent, niż ludzie tworzący podobny rodzaj muzyki. Oczywiście nie ma to porównania z Nigelem Kennedy, podobnie jak Lisa nie porównujemy z Gesslerową. Jabłka i gruszki, co nie?
Widocznie pani Shazza, lub/i jej menadżer wiedzą co się dobrze sprzedaje i posiada jakieś tam zdolności muzyczne (potrafi dobrze odtworzyć linię melodyczną). Jednak od skromnych zdolności, które wszyscy mamy do prawdziwego talentu droga daleka.
Cytat:primo: nie chcę, żeby powyższa polemika wyglądała, jakby kasa była dla mnie jedynym wykładnikiem talentu. Niemniej jest jednym z ważniejszych, zwłaszcza przy porównywaniu podobnych "fachów".
To niestety trzeba na przyszłość uważać co się pisze:
Cytat:W szybkim guglu to były najnowsze dane. 7 miejsce ogólnie, 3 wśród TVP, 22,2 baniek na reklamach. Niech jakiś "niepokorny" dociągnie do tego poziomu, to się pośmiejemy.
bert04 napisał(a): secundo: nadal nie wiem, co było śmiesznego w tekście exetera, że nawet wpis Iselin na plusa sobie zarobił.
Zaliczenie celebryty jakich w telewizji na pęczki do "największych talentów".