bert04 napisał(a): Cały ten flem rozpoczął się od poniższego wpisu:
Iselin napisał(a): Exeter:
25 01 2016 miał miejsce ostatni program Tomasza Lisa w TVP2. Głupi to kraj, który pozbywa się swoich największych talentów.
Nadal nikt mi nie wytłumaczył, co w tej wypowiedzi śmiesznego było.
Ja się zaśmiałem kiedy to przeczytałem. Exeter bardzo lubi uogólniać i tworzyć dramę. Tutaj to zrobił. Nawet sam Lis jest mniej zasmucony, niż exeter. Poza tym, nie można powiedzieć, że kraj pozbywa się Lisa. Idiotyczne stwierdzenie, ponieważ był on zatrudniony w oparciu o pewną umową, która dobiegła końca i właśnie dlatego dramatyzowanie exetera jest zabawne.
A przy okazji twoje ostatnie wtręty w tym wątku też były zabawne ;p
O to:
Cytat:Co w tym śmiesznego, wiedzą chyba tylko wyznawcy Polskęzbawa i Błogosławionegołona.
I to:
Cytat:Nadal nikt mi nie wytłumaczył, co w tej wypowiedzi śmiesznego było.
Mam nadzieję, że nie muszę uzasadniać? Dobrze, że twórca wątku nie wprowadził zasady warunkującej publikację komentarza od podania stosownego uzasadnienia.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.