To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy)
Obawiam się, że matsuka nie byłby Ci w stanie odpowiedzieć, bo można się spodziewać, że osoba zadająca takie pytania nie zna pojęć typu anomalia prawdziwa czy różnych rodzajów lat Oczko A mimo wszystko dało się jednak z opisu wyciągnąć, o co tak naprawdę w pytaniu chodziło (chyba, że moja interpretacja okaże się błędna, ale szczerze mówiąc wątpię).

zefciu napisał(a):Natomiast czy Twoja teza, że "mamy tu do czynienia z osobą mającą wątpliwości" jest słuszna, to już nie jest takie pewne. Na pewno mamy do czynienia z osobą lubiącą obrażać innych, przewrażliwioną na swoim punkcie oraz nie lubiącą odpowiadać na pytania.
Z tego co zauważyłem, zaczął obrażać innych dopiero po kilku niemiłych zwrotach w jego stronę, więc bez przesady. A co do pytań - jego pytania zadawane nam sugerują, że ma pewne luki w podstawowej wiedzy, więc spodziewanie się z jego strony odpowiedzi na pytania używające technicznej terminologii jest raczej chybione.

Wiem, o co Wam chodzi - zauważam w rozmowie nutkę "to wszystko wygląda mi na spisek", ale póki co odnoszę wrażenie, że dopóki otrzymuje zrozumiałe odpowiedzi, to je akceptuje, więc nie widzę powodów do traktowania go jak oszołoma czy trolla.
[Obrazek: style3,Fizyk.png]
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez Fizyk - 01.04.2016, 16:07
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 10.05.2012, 21:08
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 11.05.2012, 09:37
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 11.05.2012, 18:06
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 26.05.2012, 11:40
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 26.05.2012, 12:41
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez biegacz - 06.06.2012, 23:33
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez biegacz - 07.06.2012, 00:43
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 20.07.2012, 14:20
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 21.07.2012, 17:16
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 24.10.2012, 22:54
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 24.10.2012, 23:03
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 01.11.2012, 16:57
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 07.12.2012, 22:30
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 08.12.2012, 13:20
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 08.12.2012, 17:15
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - przez ideat - 09.12.2012, 00:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości