Obawiam się, że matsuka nie byłby Ci w stanie odpowiedzieć, bo można się spodziewać, że osoba zadająca takie pytania nie zna pojęć typu anomalia prawdziwa czy różnych rodzajów lat
A mimo wszystko dało się jednak z opisu wyciągnąć, o co tak naprawdę w pytaniu chodziło (chyba, że moja interpretacja okaże się błędna, ale szczerze mówiąc wątpię).
Wiem, o co Wam chodzi - zauważam w rozmowie nutkę "to wszystko wygląda mi na spisek", ale póki co odnoszę wrażenie, że dopóki otrzymuje zrozumiałe odpowiedzi, to je akceptuje, więc nie widzę powodów do traktowania go jak oszołoma czy trolla.
A mimo wszystko dało się jednak z opisu wyciągnąć, o co tak naprawdę w pytaniu chodziło (chyba, że moja interpretacja okaże się błędna, ale szczerze mówiąc wątpię).zefciu napisał(a):Natomiast czy Twoja teza, że "mamy tu do czynienia z osobą mającą wątpliwości" jest słuszna, to już nie jest takie pewne. Na pewno mamy do czynienia z osobą lubiącą obrażać innych, przewrażliwioną na swoim punkcie oraz nie lubiącą odpowiadać na pytania.Z tego co zauważyłem, zaczął obrażać innych dopiero po kilku niemiłych zwrotach w jego stronę, więc bez przesady. A co do pytań - jego pytania zadawane nam sugerują, że ma pewne luki w podstawowej wiedzy, więc spodziewanie się z jego strony odpowiedzi na pytania używające technicznej terminologii jest raczej chybione.
Wiem, o co Wam chodzi - zauważam w rozmowie nutkę "to wszystko wygląda mi na spisek", ale póki co odnoszę wrażenie, że dopóki otrzymuje zrozumiałe odpowiedzi, to je akceptuje, więc nie widzę powodów do traktowania go jak oszołoma czy trolla.
![[Obrazek: style3,Fizyk.png]](http://www.sloganizer.net/en/style3,Fizyk.png)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein